Leden Informatie Dag 2003

 

De 11de Leden Informatie Dag van de NVGG is alweer achter de rug. Als ik in een paar woorden deze dag moet samenvatten dan zeg ik: gezelligheid, herkenning, erkenning en voor de kinderen vooral veel PLEZIER.

 

De dag werd gehouden in ĎHet Heidebosí van Center Parcs. Bij aankomst was er koffie met Limburgse vlaai. Een goed begin dus! Maar zoals bij iedere vereniging het geval is (zo ook bij de onze) was er eerst een verplicht onderdeel: de ledenvergadering. Er was goed nieuws en minder goed nieuws. Minder goed was dat het bestuur genoodzaakt bleek 100 leden die geen contributie betaalden, uit te schrijven. Het goede nieuws was dat er, dankzij het fonds PGO, de vier farmaceuten en de betalende leden, geen financiŽle problemen waren in 2002. Ook goed nieuws was het aantreden van twee nieuwe bestuursleden, zodat het bestuur per 17 mei 2003 zeven bestuursleden kent. Het aantal leden per 20 mei 2003 is: 217 betalende leden en 34 donateurs.

 

Na de ledenvergadering waren in twee zalen lezingen. De lezingen werden verzorgd door

dr. Van der Lely (met als thema ĎGroeihormoon van wieg tot grafí) en dr. Voorhoeve en

dr. Huisman (zij diepten de groei- en ontwikkelingsstoornissen nader voor ons uit).

 

Terwijl de ouders aan het vergaderen waren en naar de lezingen luisterden konden de kinderen hun eigen dagprogramma volgen. Ze konden zich vermaken met klimmen, klauteren, abseilen, knutselen en golfen en niet te vergeten het zwemparadijs. Niemand hoefde zich te vervelen!

 

Tussen de middag stond voor iedereen een uitgebreide lunch klaar. Er was werkelijk van alles en nog wat voor de inwendige mens.

 

Met een volle buik zijn we aan het middagprogramma begonnen. Er waren vragenuurtjes naar aanleiding van de lezingen, maar ook verschillende infosessies zoals die van Erik en Pien (verpleegkundigen), Claudia (jong volwassen gebruiker) en Trijnje (oudere gebruiker). Ook waren de farmaceuten, met informatie voor jong en oud, de gehele dag aanwezig.

 

We sloten de dag af met een drankje (uiteraard alcoholvrij) en een dankwoord aan hen die deze dag mogelijk hebben gemaakt (in het bijzonder de farmaceutische industrie en de heer Hugo Boon van Ostade van Center Parcs). Als bestuur kunnen we terug kijken op een heel fijne dag die we met veel plezier hebben mogen organiseren.†††

 

 

Namens het bestuur,

 

Flora Lagendijk

 

 


klik hier om terug te gaan naar de LID pagina